Programe të specializuara për mirëmbajtjen

 • Ndërrim vaj motorri & filtra
 • Ndërrim vaj kambio automatike me aparaturë
 • Ndërrim alkool i frenave me aparaturë
 • Shërbime mekanike të përgjithshme (elektro-mekanike)
 • Testim i viskozitetit të antifrizës
 • Testim rrjedhjesh uji motorri
 • Testim i baterisë
 • Ndërrim jastik ajri me ekstrator
 • Diagnostikim ne kompjuter / programime
 • Mbushje kondicioneri me gaz, cikel i plotë, radiator, kompresor
 • Sistem frenimi (ATE, PAGID, TEXTAR, ZIMMERMAN, TRW, BREMBO)
 • Riparim kambio automatike (kryesisht pjesa elektronike & Programim)
 • Ndërrim kit freksioni të thjeshtë, volant
 • Revizionim diferenciali / ridoto
 • Shërbime motorrike sipërfaqësore (kit rrip motorri, pompe uji, guarnicione)
 • Pjesë këmbimi të shumëllojshme origjinale & marka konkurrence
 • Vajra lubrifikant për motorra, kambio, diferenciale, hidrauliku, hydropneumatic nga ROWE, I.G.A.T, MOBIL1, FUCHS TITAN, FEBI, SWAG
 • Aksesorë të ndryshëm cilesorë për automjetet ( llampa led, xenon, navi, bokse, fshirëse xhami, solucion adblue dhe montim
 • Revizionim kolektora ajri për motorra cdi (mercedes-benz)
 • Pjesë të përdorura origjinale
error: Content is protected !!